Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Krever pengene tilbake

Joe Cole har fått West Ham-fansen til å koke av raseri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

16 spillere har så langt forlatt nedrykkede West Ham. Denne uka forsvant gullgutten og publikumsyndlingen Joe Cole også. Chelsea betalte over 70 millioner for midtbanespilleren, og overgangen fikk Hammers-fansen til å rase.

At Cole forsvant var den siste spikeren i tålmodighetskista til de trofaste. Nå krever de å få refundert penger for sesongkortene de har kjøpt. Fansen hevder at klubben ikke kan ta seg like godt betalt for et dårligere produkt.

Bare for å strø enda mer salt i såret avslører den britiske avisa The Sun i dag at det var Paolo Di Canio som formidlet Cole til Chelsea.

Di Canio ble frosset ut av Upton Park forrige sesong etter å ha vært strålende for London-klubben i flere sesonger. Uten kontrakt med West Ham har han altså anbefalt Cole til Chelsea-manager Claudio Ranieri.

- Joe Cole er en fantastisk spiller. Jeg har fulgt ham i to år, og før vi bestemte oss for å hente ham hit snakket jeg med Paolo Di Canio, Frank Lampard, og John Terry. Alle sa at Cole var klar for Chelsea, sier Ranieri til avisa.

Hovedpersonen selv hevder han hadde forlatt West Ham uansett. Og nå er han klar for å blø for de blå.

- Jeg har snakket med Glen Johnson (solgt fra West Ham til Chelsea tidligere i sommer, red.anm.) og John Terry og de lovpriste det som skjer i Chelsea nå.

Cole håper han for sjansen i Chelseas stjernegalleri.

- Ingen ønsker å sitte på benken, jeg har kommet hit for å spille så mange kamper som mulig.

  • Tror du Joe Cole blir en hit i Chelsea og Premier League? Kjøp ham inn på ditt eget drømmelag i Manager 2004!
KJØPER I ØST OG NORD: Claudio Ranieri får velge spillere fra øverste hylle under den nye Chelsea-eieren Roman Abramovitsj.