Krever reaksjon fra UEFA

Storbritannias statsminister Boris Johnson forventer at UEFA reagerer raskt etter Englands skandalekamp mot Bulgaria mandag.

KREVER HANDLING: Boris Johnson. Foto: NTB Scanpix
KREVER HANDLING: Boris Johnson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De engelske spillerne ble utsatt for rasistiske tilrop gjennom hele 1. omgang i EM-kvalifiseringskampen i den bulgarske hovedstaden mandag kveld.

– Den sjofle rasismen vi så og hørte sist kveld hører ingen steder hjemme verken i fotballen eller andre steder. Jeg støtter (manager) Gareth Southgate og laget for å heve seg over det. Vi trenger å se umiddelbare og sterke redaksjoner fra UEFA, sa Johnson.

Kampen som ble stoppet to ganger av dommeren i 1. omgang på grunn av de upassende tilropene endte med en knusende 6-0-seier til England.

SE SKANDALESITUASJONEN: Mandag kveld ble EM-kvalifiseringskampen mellom England og Bulgaria stoppet to ganger som følge av rasistiske tilrop fra tribunen. Her kan du se situasjonen. Video med tillatelse: TV2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer