Krever Riises kort strøket

Liverpool-sjef Gerard Houllier ber dommeren omgjøre det gule kortet John Arne Riise fikk mot Arsenal.

Riises straffesjokk

Nordmannen fikk et gult kort da dommer Jeff Winter mente Riise holdt Arsenal-spiss Francis Jeffers i straffefeltet i går.

Houllier mener det er opplagt at Jeffers filmet, og at dommeren derfor i ettertid må vurdere kortet til Riise på nytt.

- Jeg kan ikke akseptere at han ga et gult kort, så jeg håper dommeren vil se på avgjørelsen sin og trekke kortet. Den som skulle fått kortet var han som filmet, sier Houllier til nyhetsbyrået PA.

Den franske treneren har sett hendelsen flere ganger etter kampen og kaller Jeffers «en komiker».

- Jeg aksepeterer ikke at dommeren sier min spiller trakk i trøya. Du kan se på video at han ikke gjorde det. Jeg spurte John Arne Riise og han er veldig ærlig. Han sa han ikke dro i trøya, han var veldig ulykkelig fordi det var urettferdig.

Dommer Winters har all rett til å omgjøre det gule kortet til Riise. Tidligere i sesongen har blant annet Birminghams Aliou Cisse sluppet unna en utvisningskarantene fordi dommeren angret seg i ettertid.

  • Gladnyhet for Liverpool-fansen: Michael Owens skade i går er ikke alvorlig, og Houllier håper den lynkjappe spissen kan være tilbake 1. nyttårsdag mot Newcastle. - Han følte det rykke til i låret, og vi ville ikke ta noen sjanser med så mange kamper framover, sier treneren.

    (Dagbladet.no)

<B>STRAFFESPARK:</B> Holder John Arne Riise i Francis Jeffers trøya her? Dommer Jeff Winters sa ja og dømte straffespark.