Krever Skarsfjords avgang på forsida av avisa

Har fått nok etter svake resultater.

BØR GÅ: Bergensavisen mener Rune Skarsfjord ikke er rett mann for Brann og at han bør gi seg som Brann-trener. Foto: NTB Scanpix. Faksimile: BA.
BØR GÅ: Bergensavisen mener Rune Skarsfjord ikke er rett mann for Brann og at han bør gi seg som Brann-trener. Foto: NTB Scanpix. Faksimile: BA.Vis mer

(Dagbladet): Brann skuffet med 0-0 hjemme mot bunnlaget Hønefoss i går og etter seks kamper uten seier er det misnøye i Bergen.

Brann ligger i ingenmannsland med en 8. plass på tabellen og Bergensavisens kommentator Tormod Bergersen har fått nok.

- Skarsfjord bør gå, pryder BAs forside i dag.

Fraværende resultater Rune Skarsfjord har ledet laget siden sommeren 2010, og nå er kommentatoren lei av svake resultater.

- Siden Skarsfjord tok over ansvaret har ikke resultatene vært som forventet. I løpet av denne perioden skulle Brann bli et topplag, men nå er Brann lenger unna medalje enn på lenge. Den sportslige framgangen er fraværende, sier Bergersen til Dagbladet.

Brann ble nummer seks i 2012 og nummer fire i 2011. I 2011 var de bare ett poeng fra tredjeplassen.

- Ikke mange andre klubber hadde klart å hente de samme spillerne som Brann. Det er hentet flere dyre spillere og store navn . Så lenge ikke resultatene kommer må noen ta ansvar, sier Bergersen til Dagbladet.

- Har du fått mange reaksjoner etter oppslaget?

- Det har vært noen. Det er både folk som er enig og folk som støtter Skarsfjord, sier han.

SKUFFET: Brann-spillere har skuffet på banen denne høsten. 
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
SKUFFET: Brann-spillere har skuffet på banen denne høsten. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

Skarsfjord signerte en ny kontrakt i sommer som binder ham til klubben ut 2016-sesongen. Den nye kontrakten skapte reaksjoner blant Brann-fansen som uttrykte misnøye med blant annet plakater.

Vil ikke vurdere I sin kommentar i BA mener Bergersen at Skarsfjord ikke er tydelig nok overfor spillergruppa og at trenerteamet ikke får nok ut av spillerne som allerede er på plass.

- Skarsfjord er både trener og sportslig leder og sitter med nesten alt ansvaret for at laget presterer. Jeg kan ikke se for meg at denne mannen er rett mann til å lede laget til medaljer neste år eller å snu trenden, sier Bergersen

Til BA etter kampen mot Hønefoss sa Skarsfjord følgende om sin situasjon i klubben.

- Det er andre som skal vurdere om jeg er rett mann til det (å lede laget), sier Skarsfjord.

REAGERER: BA-kommentator Tormod Bergersen.
REAGERER: BA-kommentator Tormod Bergersen. Vis mer

- Vi er medskyldig i den dårlige stemningen, men spillerne skal få støtte av meg, sier treneren etter at fansen blant annet pep Brann-laget av banen.

Rune Skarsfjord har ikke besvart Dagbladets henvendelser mandag.