Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Krever styrets avgang nå - truer med kvartfinaleboikott

Racing-spillerne har ikke fått lønn på fire måneder.

I KRISE: Den tidligere La Liga-klubben Racing Santander er i krise. Klubben huskes blant annet i nyere tid for Sergio Canales, stortalentet som gikk til Real Madrid fra klubben. Her er han fra en kamp i 2010. Foto: AP Photo / Paul White / NTB scanpix
I KRISE: Den tidligere La Liga-klubben Racing Santander er i krise. Klubben huskes blant annet i nyere tid for Sergio Canales, stortalentet som gikk til Real Madrid fra klubben. Her er han fra en kamp i 2010. Foto: AP Photo / Paul White / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den tidligere La Liga-klubben Racing Santander er i krise.

Klubben har ikke utbetalt spillerlønninger på flere måneder, alle lagets reiser foregår via buss og klubben er på randen til å bli oppløst.

Nå krever spillerne at styret trekker seg med umiddelbar virking. Hvis ikke boikotter de kvartfinalen i den spanske cupen mot Real Sociedad førstkommende torsdag.

- Dersom styret ikke trekker seg i løpet av de neste timene, vil stallen måtte meddele at den ikke kommer til å spille den førstkommende kvartfinalen i den spanske cupen, skriver spillerne i en pressemelding.

Ifølge pressemeldingen vil avgjørelsen være endelig og irreversibel.

Klubben har over en lengre periode slitt økonomisk, og for fire måneder siden stoppet klubben å utbetale spillernes lønninger.

Nå er spillerne lei av å vente på lønningene, og lei av det de beskriver som dårlig kommunikasjon og brutte lovnader fra presidenten og styret. 

- Vi håper på forståelse for denne avgjørelsen, som er tatt på bakgrunn av de kritiske omstendighetene for oss spillere og klubben.

Til tross for de økonomiske problemene, har Racing Santander levert varene på banen så langt denne sesongen. Klubben leder sin avdeling på det tredje øverste nivået i Spania, og har karret seg til kvartfinalen i Copa del Rey.

Det spørs om den spilles eller ei.

Hele Norges coronakart