BER OM SVAR: NFF har bedt Thomas Lehne Olsen redegjøre for utbruddet. Her fra en kamp mot Sarpsborg tidligere i år. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
BER OM SVAR: NFF har bedt Thomas Lehne Olsen redegjøre for utbruddet. Her fra en kamp mot Sarpsborg tidligere i år. Foto: Audun Braastad / NTB scanpixVis mer

Krever svar etter dommerkritikken: - Viktig at vi omtaler hverandre på en respektfull måte

NFF har bedt Thomas Lehne Olsen forklare utbruddet.

Lillestrøm-angriper Thomas Lehne Olsen uttalte seg kritisk om dommerne underveis i søndagens kamp mot Vålerenga. NFF har bedt spissen redegjøre for utbruddet.

- Jeg er drittlei. Nå må han begynne å følge med. Jævla dommerfaen, raste LSK-spissen i pauseintervjuet med Eurosport før han kastet av seg headsettet og stormet i garderoben.

LSK-spilleren var oppgitt over en offsideavgjørelse.

- Fotball er mye følelser i kampens hete, men samtidig er det viktig at vi omtaler hverandre på en respektfull måte. Hvorvidt dette blir en sak eller ikke, er det opp til påtalenemnda og ikke administrasjonen i NFF å vurdere. Først vil vi be om en redegjørelse fra spilleren, deretter blir det opp til påtalenemnda å vurdere saken, sier kommunikasjonssjef Yngve Haavik i Norges Fotballforbund til Eurosport mandag.

Thomas Lehne Olsen innså raskt at han hadde uttalt seg dumt.

- Jeg var frustrert, og det kom vel ut mye som ikke burde kommet ut. Så det beklager jeg, sier han til Eurosport.