Krever unnskyldning fra Riise og Carew

Åge Hareide kommer til å gi stjerneklar beskjed til John Carew og John Arne Riise om at begge må gi en offentlig unskyldning for det som skjedde i Drammen i fjor høst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For når John Carew er tilbake i den norske troppen som møter Serbia/Montenegro neste onsdag, så vil Hareide én gang for alltid begrave de berømte «Slagene i Drammen», der Carew dæljet løs på John Arne Riise i spillerbusset etter en krangel på banen.

- Det er viktig at guttene forstår betydningen av å være ydmyk i forhold til det som har skjedd. Og det kommer de til å få stjerneklart av meg når vi kommer ned dit, sier Hareide.

- Indre justis

- Legg dere for fanden flate! Si sorry! Så kommer den saken til å være død for alltid.

Først skal Hareide lufte saken internt. Etterpå ønsker han at gutta står fram for presse og media for å få renset lufta der også.

- Hvis ikke, blir det bare hengende over oss. Vi vil bygge en indre justsis i spillergruppa, der spillerne selv regulerer hvor grensene går. Vi kan ikke være barnepiker. Det er vi ikke utdannet for.

Assistent-trener Stig Inge Bjørneby har hatt spesielt ansvar for å bygge lagmoralen i Nye Norge. Den tidligere venstrebacken var selv kjent for sine gode holdninger på og utenfor banen. Knapt noen er bedre rustet til å forstå spillernes egen situsjon enn ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer