Krig om Tromsø-billetter

Bare 1000 «vanlige folk» får se Totti.

Det blir billettkrig i Tromsø mandag 17. oktober. Det er nemlig bare satt av 1.000 TIL-billetter mot Roma og Røde Stjerne til åpent salg.

TIL sendte torsdag ut en pressemelding om praktiske detaljer rundt billettsalget hjemme mot Roma og Røde Stjerne fra Serbia og Montenegro, henholdsvis 20. oktober og 24. november.

Billettene legges ikke ut for åpent salg før på mandag morgen 17. oktober – altså tre og et halvt døgn før Roma-kampen.

Det som nok skaper flest reaksjoner i Tromsø er imidlertid at før mandag 17. oktober er tusenvis av billetter lagt ut til sesongkortinnehavere, frivillige, medlemmer i Isberget, sponsorer og andre rundt TIL.

Det betyr – ifølge TILs pressemelding – at kun 1.000 billetter til hver kamp spares til «vanlige» tilskuere – som sikkert må stå i kø tre dager før Roma-kampen for å sikre seg billetter. Billettene blir heller ikke solgt over internett, bare på Fokus kino i Tromsø eller på Alfheim.

– Veien fram til der TIL er i dag hadde ikke vært mulig uten hjelp fra mange hold, derfor har vi valgt å tilby noen grupper en spesiell mulighet til å skaffe seg billett, sier arrangementsansvarlig Thor Roar Olsen i pressemeldingen.

Alfheim har tillatelse til å dele ut 6.000 billetter til kampene, 500 av disse er forbeholdt bortelagene.

(ANB)

TIL ALFHEIM: Landslagsstjernen Francesco Totti og resten av Roma-spillerne møter Tromsø på Alfheim 20. oktober. Foto: Reuters/Scanpix
TIL ALFHEIM: Landslagsstjernen Francesco Totti og resten av Roma-spillerne møter Tromsø på Alfheim 20. oktober. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer