MUSKELBUNT: Azar Karadas er en muskelstinn fotballkriger som alltid gir alt. Det kan Brann trenge i sin smått desperate kamp om å overlve i Tippeligaen. Her er Karadas i aksjon mot Viking tidligere i sommer. Foto: NTB scanpix
MUSKELBUNT: Azar Karadas er en muskelstinn fotballkriger som alltid gir alt. Det kan Brann trenge i sin smått desperate kamp om å overlve i Tippeligaen. Her er Karadas i aksjon mot Viking tidligere i sommer. Foto: NTB scanpixVis mer

Krigeren Azar kan bli Branns joker i kampen om å unngå nedrykk

Nå trener han angrep!

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Azar Karadas (33) ble hentet inn fra Sogndal i sommer for å rydde opp i Branns forsvar. Men eidaren har ved flere anledninger vist at han kan bane vei for sine medspillere i andre enden av banen.

Denne uken har Rikard Norling brukt Azar Karadas som spiss på formasjonstreningene. Bergenserne har hatt god tålmodighet med sin svenske trener, men har etterlyst endringer.

Norling har blitt stemplet som en stabukk som ikke vil endre formasjon - uansett motstand.   Å sende Karadas på topp som ballvinner og kriger, kan fort bli en etterlengtet suksess for treneren som må foreta grep for å redde Brann.  

Kriger der Norling vil - Om Rikard Norling vil at jeg skal spille spiss og score mål, så skal jeg gi alt. Jeg er villig til å ofre blod, svette og tårer for at Brann skal beholde plassen. Heldigvis har alle i Brann den samme fighterviljen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn