Krigeren trenerne elsker

- Jeg er gæren i huet, sier Kjetil Wæhler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Rask, knallhard, oppofrende og stabil. Kjetil Wæhler er av typen fotballspillere du vil ha på laget ditt, ikke på motstanderens.

Det synes trenerne i Tippeligaen også.

Hele fem av dem ser på 30-åringens som Tippeligaens aller beste forsvarsspiller. I tillegg er han på topp 3-lista til ytterligere to trenere.

Skadeplaget

Med totalt 18 poeng er han dermed fire foran Lyns Tommy Berntsen på annenplass, og åtte foran Lillestrøm-kaptein Frode Kippe på tredjeplass.

- Selvsagt veldig hyggelig. De (trenerne) baserer det vel på hva jeg har gjort tidligere. Nå er det opp til meg å bevise at de har valgt rett, sier Kjetil Wæhler til Dagbladet.no.

- Hvorfor tror du trenerne liker deg så godt?

- Det er godt mulig de liker at jeg såpass stabil, og at jeg alltid gir 100 prosent når jeg er i aksjon. Det er hyggelig når folk legger merke til deg, og ekstra hyggelig når det kommer fra så kvalifiserte folk, sier han.

I vinter har Wæhler slitt fælt med skader. Han skadet kneet mot Lyn 2. oktober i fjor og mistet serieinnspurten, og problemene har fortsatt med lyske- og magetrøbbel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer