NÆRE:  Parma hadde noen halvsjanser mot Sassuolo, men tapte 1-4 og står med ni poeng på 25 kamper. Foto: NTB Scanpix
NÆRE: Parma hadde noen halvsjanser mot Sassuolo, men tapte 1-4 og står med ni poeng på 25 kamper. Foto: NTB ScanpixVis mer

Krisa ble større for konkurstruede Parma

Feid av banen.

Konkurstruede Parma hadde råd til å reise på bortekamp igjen, men kunne ikke ta med seg poeng i bagasjen hjem. Tabelljumboen tapte 1-4 for Sassuolo.

Torsdag avgjøres Parmas skjebne. I et rettsmøte skal det avgjøres om klubben blir slått konkurs, og i så fall var søndagens oppgjør mot Sassuolo det siste i Serie A på en god stund for Parma.

Den dårlige økonomien gjorde at laget fredag ble fratatt to nye poeng. I slutten av februar og starten av mars var problemene så store at klubben ikke kunne drifte stadion til hjemmekamp. Påfølgende runde måtte kampen mot Genoa utsettes fordi Parma ikke hadde råd til å reise.

Søndag kom laget seg til Sassuolo, men det hadde lite å stille opp med på banen. Vertenes Nicola Sansone satte inn 1-0 etter 24 minutter, men Parma slo overraskende tilbake kun to minutter senere da Andi Lila scoret.

Ti minutter senere dukket Sansone opp på nytt og sendte hjemmelaget tilbake i føringen. Etter pause var Parma ikke i nærheten av å skaffe seg poeng. Domenico Berardi scoret på straffe etter 61 minutter, før Simone Missiroli fastsatte resultatet til 4-1 fire minutter senere.

Atalanta hadde sjansen til å ta et solid steg bort fra nedrykkssumpen søndag, men må fortsette å se bak seg etter 0-0 mot Udinese. Med seier ville Bergamo-laget hatt seks poeng ned til Cagliari på 18.-plass, mens avstanden etter denne runden kun er fire poeng.

ChievoVerona tok en sterk 2-0-seier borte mot Genoa, som fortsetter sin dårlige form i 2015. I annen omgang avgjorde Alberto Paloschi oppgjøret med to scoringer.

(NTB)