Krisa blir større etter ny Chelsea-fadese: - Det er en sensasjonell seier

Tapte mot Bournemouth.

 MATCHVINNER:  Gary Cahill greier ikke å stoppe Glenn Murrays forsøk. Foto: NTB Scanpix
MATCHVINNER: Gary Cahill greier ikke å stoppe Glenn Murrays forsøk. Foto: NTB ScanpixVis mer

• Chelsea - Bournemouth 0-1 (0-0)

(Dagbladet): Etter at en midtukefest skapte overskrifter i britiske tabloider, håpet nok Chelsea og manager José Mourinho at kveldens PL-kamp mot Bournemouth skulle føre til positive skriverier igjen.

Det ble med håpet.

For etter at Chelsea hadde brent et par store sjanser, var det innbytter Glenn Murray som scoret kampens eneste mål etter 82 minutter - rett etter han ble byttet inn.

En ny stygg ripe i lakken for Chelsea, som bare har plukket 15 poeng på 15 PL-kamper i år.

- Det er en sensasjonell seier sa TV 2-kommentator Jørgen Klem etter kampen.

- Dette så jeg ikke komme, sa kollega Petter Myhre. 

Jevnt Det var bortelaget som yppet seg fra start - anført av Joshua King. Først spilte nordmannen gjennom Stanislas og holdt på å sette inn returen etter Stanislas' skuddforsøk. Minuttet etter stormet han gjennom Chelsea-forsvaret, men Cortouis var raskt nede og stoppet Kings skuddforsøk i nærmeste hjørnet.

Det klasseskillet det skal / bør være på de to lagene, var fraværende før hvilen. Både Eden Hazard og Oscar var farlig frampå, men Chelsea greide aldri å ta et ordentlig grep på kampen. Bournemouth lå kompakt defensivt og ryddet unna mye av Chelseas forsøk.

Costa tilbake Diego Costa satt på benken i hele oppgjøret mot Tottenham forrige helg, og svarte med å kaste en vest etter Mourinho da det ble klart at han ikke fikk komme inn.

I dag kom den spanske spissen inn etter 45 minutter, og svarte med et par halvsjanser og et gult kort etter en stygg stempling i klassisk Costa-stil etterfulgt av en nedriving.

Den som var nærmest mål for Chelsea- var Matic. Serberen fikk stå helt umarkert på fire meter etter 54 minutter, men greide utrolig nok å heade et innlegg himmelhøy over tverrliggeren.

Det brenner et blått lys sørvest i London. Og det ser ikke ut som noen ikke ut som noen i klubben vet hvordan de skal skru av lyset.

- Jeg er bekymret. Det var jeg før kampen også. Vi er ikke fornøyd med posisjonen. Chelsea vil aldri kjempe om nedrykk, vi kommer til å reise oss. Vårt mål er fortsatt å kjempe om fjerdeplassen, sier Mourinho til Sky Sports etter kampen.

Han fortsetter:

- Jeg vet bare en måte å fikse problemet på, og det er å jobbe og gi alt hver dag og hver kamp.  Jeg tror spillerne støtter meg. Hvis du analyserer kampene så kan du se at det er vanskelig for noen spillere å levere jevnt og trutt.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram