SLITER I BRANN: Erik Huseklepp får ikke den spilletida han ønsker seg på et Brann som imponerer. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SLITER I BRANN: Erik Huseklepp får ikke den spilletida han ønsker seg på et Brann som imponerer. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

Krise for Huseklepp: - Jeg ble skuffet

Vet ikke om han fortsetter i Brann.

En gang var han en fryktet kantspiller for Brann og Norge. Nå ser det alt annet enn lyst ut for Erik Huseklepp (31). Han starter knapt en kamp for Brann lenger, og vet ikke om han fortsetter i klubben etter sesongen.

Mot Rosenborg søndag måtte han innta plassen på benken for åttende gang på rad. Oppgjøret på et kokende Brann stadion endte 1-1.

- Det var jo tungt. Jeg ble skuffet, men det er treneren som velger, sier Huseklepp til Bergensavisen i dag (krever innlogging).

Forlengelse

Kontrakten går ut etter sesongen. Han er blitt tilbudt ett års forlengelse, men ønsker seg to. Derfor står saken på stedet hvil: Mr. Brann kan gå inn i sine siste måneder for klubben.

OFFENSIV KRAFT: Erik Huseklepp representerte en herlig offensiv kraft for Norge i glansdagene. Her sammen med Morten Gamst Pedersen etter en scoring mot Portugal for seks år siden. Foto:  Scanpix
OFFENSIV KRAFT: Erik Huseklepp representerte en herlig offensiv kraft for Norge i glansdagene. Her sammen med Morten Gamst Pedersen etter en scoring mot Portugal for seks år siden. Foto:  Scanpix Vis mer

- Når du ikke vet hva fotballframtida bringer, må du se deg om etter andre ting, sa Huseklepp til Dagbladet etter 1-0-tapet for Lillestrøm i mai.

Han har 36 kamper og sju mål for Norge. I januar blir det tre år siden han sist spilte en landskamp.

Huseklepp har slitt med skader, men var svært optimistisk da han gikk inn i denne sesongen. Han hadde trent annerledes - mer eksplosivt - og var klar for å gjøre vei i vellinga på Brann-kanten.

Tre mål

Foreløpig står han oppført med tre mål. Og er frustrert. Han skal være villig til å gå ned i lønn, men ønsker garantier for to år til i Brann. En slik kontrakt ønsker ikke klubben å slenge på bordet.

- Vi har gitt ham et tilbud som han selv valgte å takke nei til, sier sportssjef Rune Soltvedt til Bergensavisen.

Brann har overrasket så å si samtlige aktører med en tredjeplass i Tippeligaen. Laget ligger ett poeng bak et Odd i fritt formfall.

Lørdag venter Haugesund borte.