Krise, hvilken krise?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): Når verdens beste klubblag drar fra Lerkedal med bare ett poeng, er det nok av gammel RBK-stil igjen til å avblåse årets viktigste fotballdebatt:

Rosenborg Ballklubb er fortsatt seg selv.

De som har ventet et regimeskifte i norsk fotball, får holde på med sitt. Den mest spennende utviklingen kommer fremdeles til å skje med base på Lerkendal. For det er her den gode internasjonale klubbfotballen spilles.

I GÅR

ble det gjort så bra at Arsenal snublet i sin egen fortreffelighet. Akkurat det har de engelske mesterne gjort ofte i Champions League, men den statistikken gjør bare RBKs prestasjon enda større:

 Det var et skjerpet Arsenal som mistet to poeng.

 Og det var et skjerpet RBK som vant ett.

I minuttene rett etter pause kom løpene og balltempoet som manglet gjennom hele førsteomgangen. Det startet med at Øyvind Storflor vant sin første løpsduell med Lauren fordi høstens RBK-komet endelig stolte på sitt eget tempo. Så fikk hjemmelaget en sjanse bare på trykket, og til slutt vant Frode Johnsen den avgjørende overgangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer