Krise? Hvilken krise?

Er det flaut å tape 0 - 2 for et av Bundesligaens beste lag?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LERKENDAL (Dagbladet.no): Kan en klubb som fyller Lerkendal til randen med allsang og vaiende svart/hvite-skjerf, være i krise?

Nåja; skjerfene lå for anledningen klar som gave på stolsetene, men RBK-fotball er fortsatt folkefest i Trondheim. Da er det vanskelig å se hvor farlig det ulmer under fasaden.

For ulmer gjør det.

_Nok er nok, skrev lederskribenten på hjemmesida til supporterklubben Kjernen noen timer før favorittklubben hans skulle følge opp den flotte Champions League-åpningen mot Chelsea. Det er ikke på slike tidspunkt klubbvenner pleier å krangle mest om de store prinsipielle linjene, men lederskribenten hadde byttet neglspising inn mot avspark til fordel for filosofering rundt hvorfor RBK-fotballen forvitrer. Det ble nok et oppgjør fra supportergjengen med RBK-ledelsens forbruk av trenere og sportslige muligheter i de hektiske årene etter Nils Arne Eggen-æraen.

SUPPORTERKRITIKKEN var grundig, men du skal formulere deg veldig elegant for å avskrive alt det positive RBK-ledelsen har gjort i samme tidsrom. På de fleste områdene framstår klubben sterkere enn den Eggen senior forlot til stående applaus. Bare ikke til å spille vakker fotball.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer