«Krise» i Bayern. Nå skal Pep være på vei til Manchester City

Manchester-avis: - Inngått muntlig avtale.

TIL CITY?: Pep Guardiola kobles til en managerjobb i Manchester City. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE
TIL CITY?: Pep Guardiola kobles til en managerjobb i Manchester City. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bayern München har vært totalt ute av form siden gullet i Bundesligaen ble sikret. De røk ut av den tyske cupen i semifinalen, noe de mest sannsynlig også gjør i Champions League etter 0-3 mot Barcelona i første oppgjør. I går tapte de på ny.

Nå kan de også miste manager Pep Guardiola, ifølge Manchester Evening News. Spanjolen skal ha inngått en muntlig avtale om å overta roret i Manchester City neste sesong.

City styrer mot en topp fire-plassering, men seriegullet har de måttet vinke farvel til. Sannheten er at spillerne har hatt et fall siden de sikret seriegullet i fjor. Manager Manuel Pellegrini sitter ikke trygt, og ifølge MEN er det ingen tvil om at Citys eiere er veldig sultne på å få Guardiola til de lyseblå.

Dette er selvfølgelig også et stort tema i Tyskland i dag.

«0-1 mot Augsburg er det fjerde tapet på rad. Lewandowski har ikke scoret siden cuptapet mot Dortmund. Og: Drømmen om trippelen er allerede kjørt. Nå er det «bare» ligagullet for Pep og Bayern,» skriver Bild. Storavisa betegner dette som en krise.

Dietmar Hamann, som jobber som Bundesliga-ekspert i britiske Sky, skal også sitte på informasjon om at Pep er på vei bort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.