TIL CITY?: Pep Guardiola kobles til en managerjobb i Manchester City. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE
TIL CITY?: Pep Guardiola kobles til en managerjobb i Manchester City. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHEVis mer

«Krise» i Bayern. Nå skal Pep være på vei til Manchester City

Manchester-avis: - Inngått muntlig avtale.

(Dagbladet): Bayern München har vært totalt ute av form siden gullet i Bundesligaen ble sikret. De røk ut av den tyske cupen i semifinalen, noe de mest sannsynlig også gjør i Champions League etter 0-3 mot Barcelona i første oppgjør. I går tapte de på ny.

Nå kan de også miste manager Pep Guardiola, ifølge Manchester Evening News. Spanjolen skal ha inngått en muntlig avtale om å overta roret i Manchester City neste sesong.

City styrer mot en topp fire-plassering, men seriegullet har de måttet vinke farvel til. Sannheten er at spillerne har hatt et fall siden de sikret seriegullet i fjor. Manager Manuel Pellegrini sitter ikke trygt, og ifølge MEN er det ingen tvil om at Citys eiere er veldig sultne på å få Guardiola til de lyseblå.

Dette er selvfølgelig også et stort tema i Tyskland i dag.

«0-1 mot Augsburg er det fjerde tapet på rad. Lewandowski har ikke scoret siden cuptapet mot Dortmund. Og: Drømmen om trippelen er allerede kjørt. Nå er det «bare» ligagullet for Pep og Bayern,» skriver Bild. Storavisa betegner dette som en krise.

Dietmar Hamann, som jobber som Bundesliga-ekspert i britiske Sky, skal også sitte på informasjon om at Pep er på vei bort.

- Etter det jeg vet, er de i avanserte forhandlinger, og det er sannsynlig at Guardiola er på plass allerede til neste sesong.

Spanjolens kontrakt med Bayern strekker seg for øvrig til 2016. Ifølge Bild kan Bayern holde på Guardiola dersom de ikke finner noen erstatter.