Krise i Bergen

Brann tapte 3-2 for Sogndal, og er nå på 12.plass i Tippeligaen. Lillestrøm scoret hele sju mål hjemme mot Start, og sørget for festaften på Åråsen. Og RBK raser videre mot gull. Dagbladet.no følger Tippeligaen direkte!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Brann er nede på kvalik-plass etter hjemmetapet for Sogndal. Bergenslaget kan trøste seg med at de har én kamp mindre spilt enn sine konkurrenter.

Rikhardur Dadason var den store mannen på Åråsen med tre fulltreffere mot sin gamle trener Gudjon Thordarson. Frode Birkeland (2), Gylfi Einarsson og Gunnar Halle sørget for at Lillestrøm knuste fortapte Start hele 7-0.

- Klart det var ekstra godt å score tre mål akkurat i denne kampen, sier Dadason til NTB.

Islendingen ble vraket i Stoke av daværende manager Gudjon Thordarson. Søndag møttes de igjen, og Dadason skulle vise sin gamle trener at han duger.

- Kjempedeilig. Men det aller viktigste er at det virkelig har løsnet for meg og laget, sa Dadason, som understreket at det ikke er vondt blod mellom ham og nåværende Start-trener Thordarson.

Rosenborg styrte sin hjemmekamp mot Moss, men fikk ikke uttelling før i det 86. minutt, da Frode Johnsen laget 1-0.

Roar Strand punkterte kampen noen minutter senere. RBK leder fortsatt serien med tre poeng.

- Selv da det bare var sju-åtte minutter igjen og 0-0, ble vi ikke stresset. Vi har avgjort så mange kamper i sommer i sluttminuttene. Og med et sånt press som vi hadde i dag, vet vi målene kommer til slutt. Det tar jo bare to-tre sekunder å score, sier Rosenborg-kaptein Erik Hoftun til NTB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer