Krise i Brann. Men Norling drar på høstferie

Hjem til familien.

TAR FERIE:  Rikard Norling er på ferie i Sverige. Spillerne skal trene uten trener i dag og i morgen, før de har fri onsdag. Torsdag er Norling tilbake på plass igjen.  Foto: Bjørn Langsem
TAR FERIE: Rikard Norling er på ferie i Sverige. Spillerne skal trene uten trener i dag og i morgen, før de har fri onsdag. Torsdag er Norling tilbake på plass igjen. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er TV2 som skriver at Rikard Norling i dag dro hjem til kone og barn i Sverige. I tillegg er store deler av støtteapparatet innvilget høstferie i tre dager, skriver TV 2.

Brann-spillerne skal trene i dag og i morgen. Onsdag har de fri. Dermed blir det ikke fellestrening med spillere og trenere på banen før torsdag.

- Jeg kan forstå at folk utenfor kan lure på hvorfor vi gjør det på denne måten, men det viktigste er hva vi gjør for å mobilisere så mye energi som mulig. Det var nettopp med tanke på at dette kunne misoppfattes at vi diskuterte om vi skulle gjøre om på planene, men vi fant ut at det var beste å holde på den planen vi la for lenge siden, sier Norling til Bergensavisen. Etter at Brann gikk på nok et tap i går er det fire poeng opp til trygg plass.  Laget ble pepet av banen, og det kan virke merkelig at støtteapparatet nå velger å ta ferie framover å jobbe inn mot sesonginnspurten.

- Rikard må være der hele døgnet resten av sesongen. Han må bruke hele uka med gutta og spre budskapet om at «dette skal vi klare», sier Claus Lundekvam til kanalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer