Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Krise i Molde etter lett Bryne-seier

BRYNE (Dagbladet): Molde kom fra krisemøte på Gardermoen til å bli slaktoffer på Jæren. Men trener Gunder Bengtsson smilte tappert og nektet å kommentere spørsmål om sin egen framtid i klubben.

Bengtsson ville heller ikke si noe om Gardermoen-møtet, hvor blant andre Kjell Inge Røkke skal ha vært til stede. Molde-treneren forklarte og forklarte, men på banen presterer ikke laget noe som gir håp om snarlige poeng.

- Latterlig!

- Latterlig av midtstopperne våre, som gir Pavlovic 10 meter spillerom hver gang han får ballen. Så mye rom skulle jeg også ha likt å få, sier Magne Hoseth til dagbladet.no.

- Vi må fortsette å jobbe. Den siste pasningen sitter ikke. Vi kan så mye bedre enn dette, bare vi kommer i takt, forklarer trener Bengtsson.

Bryne gikk på banen med sjøltillit og kampvilje. De sloss om hver ball og trakk seg ikke fra en duell. Slikt blir det mål og poeng av.

Nervøse Molde-spillere så ut som om de hadde tapt kampen allerede i garderoben. Spillerne mangler glød, det er tydelig at krisefokus også slår ut på det sportslige.

- Alt det utenom-sportslige sitter i hodene våre. Nå må vi begynne å tenke fotball igjen, sier Hoseth, som også kun var en skygge av seg sjøl i går.

Både Hoseth og Daniel Berg Hestad prøvde seg på topp for Molde, med like dårlig resultat. Det var strekk i laget og famlende forsvarsspill, som Bryne utnyttet maksimalt.

Økoniomisk krise i Bryne

I Bryne er det også krise, økonomisk krise. Klubben må raskt skaffe til veie seks millioner kroner for å sikre videre tippeligaspill, de pengene vet ingen hvor finnes.

Trolig må klubben selge sine beste spillere. Ragnvald Soma vil ut i verden igjen, midtstopperen Marcus Andreasson er en klippe som flere klubber kan være interessert i.

I går var det likevel Kim Rune Hellesund som ble publikumsyndling med sine mange driblerier og raid som endte i det vakreste målet som er scoret på Jæren på mange år. Hellesund fikk ballen utenfor 16-meteren, tok en finte og sendte kula i vakker bue over Eddie Gustavsson og i mål.

- Både et lykketreff og noe jeg har trent på, sier Hellesund til dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media