- Krise ...og nå selger Liverpool nordmennene?

Liverpool- Leeds 1- 3. - Dette er krise, sier Øyvind Leonhardsen etter gårsdagens nye nedtur for Liverpool. Etter fire ligarunder toppet laget tabellen. Siden har det gått den veien høna sparker.

Tirsdag var det over og ut i Ligacupen (3-1 tap mot Tottenham). Torsdag fikk Roy Evans sparken. I går kom et nytt sjokktap.

Og som om ikke det er nok: I Daily Mail spekuleres det i at alle nordmennene i Liverpool kan bli solgt når manager Gerard Houllier setter i verk sin forventede franske revolusjon.

Ifølge den engelske avisa, kan 11 Liver-pool-spillere vente å få beskjed om at de ikke inngår i klubbens framtidsplaner:

Brad Friedel, David James, Sean Dundee, Rob Jones, Steve Harkness, Karlheinz Riedle, Patrik Berger og de fire nordmennene Øyvind Leonhardsen, Stig Inge Bjørnebye, Bjørn Tore Kvarme og Vegard Heggem.

Bjørnebye og Kvarme spilte hele kampen i går. Leonhardsen kom inn som innbytter i 20 minutter. Kvarme var reserve.

- Avisene får spekulere alt de vil. Det vil helt sikkert komme nye spillere, samtidig som noen blir solgt. Men at fire nordmenn skal forsvinne, tror jeg ikke noe på, sier Øyvind Leonhardsen.

Phil Thompson, som fikk jobben til Roy Evans, bekrefter at Liverpool skal kjøpe nye spillere.

- Blant annet har vi sett på aktuelle nykommere fra Tsjekkia og Argentina, sier Phil Thompson.

Øyvind Leonhardsen kom inn på stillingen 1- 1 i går, etter at Robbie Fowler hadde gitt Liverpool ledelsen på straffe og innbytteren Alan Smith hadde utliknet på sitt første spark på ballen.

- Vi raknet på 1- 1, det er utilgivelig. Tapet i går gjør at det er tøft å være Liverpool-spiller for tida, sier Leonhardsen.