Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Martin Ødegaard:

Kriseavslutning for Heerenveen da Ødegaard fikk en halvtime

Tapte kampen på overtid.

(Dagbladet): PSV - Heerenveen 4-3.

Morten Thorsby var eneste nordmann fra start da Heerenveen møtte den gamle storheten PSV i Eindhoven i ettermiddag, men Martin Ødegaard kom inn med en halvtime igjen å spille.

På det tidspunktet hadde PSV snudd kampen etter Reza Ghoochannejhads grytidlige ledermål for Heerenveen, før samme mann sørget for 2-2 i det 54. minutt.

Ødegaard fikk en rolle til høyre på midtbanen der Thorsby startet sentralt. Etter det tok det helt av i Eindhoven.

Overtidsdrama

PSV misbrukte en billigkjøpt straffe et kvarter senere, før Heerenveen rystet hjemmefansen: Ghoochannejhad dunket inn ledelse for de hjertemerkede med bare noen minutter igjen å spille.

Men hjemmelaget skulle slå tilbake igjen, i kampens aller siste minutter. Først utliknet Marco van Ginkel, før Hector Moreno gjorde nedturen komplett med sitt vinnermål på overtid.

Ville ha straffe

Ødegaard kunne forøvrig muligens fått en straffe i de hektiske sluttminuttene da han driblet et par forsvarere og gikk i bakken innenfor seksten, men dommeren blåste ikke.

- Jeg mener at det er straffe. Jeg går forbi han ene, så kommer det en til. Da går jeg til siden og får det jeg lurer på om er kneet hans inn i mitt. Da kommer jeg ut av balanse. Jeg føler det er straffe. Men sånn er fotballen. Man får ikke alltid det man vil ha, sier Ødegaard til VG etter kampen.

PSV er nummer tre i nederlandsk æresdivisjon, Ødegaard, Thorsby og co. er nummer fire, åtte poeng bak.

Feyenoord leder serien foran Ajax.

Martin Ødegaard fikk ett minutt pluss tillegg mot ADO Den Haag forrige helg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling