Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kriseavslutning for Hovland: - Bedrøvelig

Etter å ha gått tre gode runder i PGA-turneringen på Pebble Beach, endte siste runde med hele fem over par for Viktor Hovland. – Bedrøvelig, sier nordmannen.

TUNG DAG: Viktor Hovland fikk en blytung søndag i PGA-turneringen på Pebble Beach. Han gikk en 77-runde, fem over par. Her fra da han spilte i Dubai i januar. Foto: Kamran Jebreili / AP / NTB scanpix
TUNG DAG: Viktor Hovland fikk en blytung søndag i PGA-turneringen på Pebble Beach. Han gikk en 77-runde, fem over par. Her fra da han spilte i Dubai i januar. Foto: Kamran Jebreili / AP / NTB scanpix Vis mer

. Det var ganske bedrøvelig. Det var tøft i dag, det var det. Det var mye surr, sier 22-åringen til Eurosport.

Hovland fikk en trippel bogey, en dobbel bogey og to bogeys i løpet runden. Det at han også fikk tre birdies hjalp ikke nevneverdig for nordmannen som spilte en 77-runde.

I forkant av den avgjørende runden lå Hovland på en 15.-plass sammenlagt, men etter søndagens spill raste han ned til en 38.-plass.

Hovland sier mye av spillet begynner å bli forutsigbart. Han tar med seg videre at han slo mange bra driver. Framover sier 22-åringen at han skal jobbe mer med putting og nærspill.

- Jeg er ikke langt unna å spille bra golf, men det er vanskelig å se på scorekortet. Jeg er ikke så langt unna som det kanskje ser ut som, sier Hovland.

Canadiske Nick Taylor vant turneringen foran amerikanerne Kevin Streelman og Phil Mickelson.