MISNØYE:  Brøndby reagerer etter at Theresa Nielsen (i midten) la ut et rumpebilde på Instagram i helga. Foto: NTB Scanpix
MISNØYE: Brøndby reagerer etter at Theresa Nielsen (i midten) la ut et rumpebilde på Instagram i helga. Foto: NTB ScanpixVis mer

Krisemøte i den danske fotballklubben etter nytt rumpebilde

- Vi gjør som vi vil.

(Dagbladet): Det skapte oppstyr i fjor da Brøndby-profilen Theresa Nielsen (28) publiserte et garderobebilde fra seieren i toppkampen mot Fortuna Hjørring.

- Når enden er god, er allting godt, skrev Nielsen sammen med bildet av lettkledde Brøndby-spillere.

Nytt rumpebilde Brøndby har storspilt i år - og i helga sikret de seg «The Double» - selv om det ble tap mot Fortuna Hjørring i siste runde.

Og da var det duket for fest.

Feiringen i garderoben resulterte i et bilde hvor tre av spillerne viser fram rumpa. To av dem står med ryggen til, mens en tredje rumpe presser seg inn fra høyresiden i bildet.

I front på bildet sitter Nanna Christiansen og drikker av en Magnum-flaske.

 DET FØRSTE:  Theresa Nielsen la i fjor ut dette bildet da Brøndby vant en dramatisk kamp i den danske ligaen.
DET FØRSTE: Theresa Nielsen la i fjor ut dette bildet da Brøndby vant en dramatisk kamp i den danske ligaen. Vis mer

Bildet ble publisert på Instagram av Theresa Nielsen - og under skriver hun:

- Vi er likegyldige. I Brøndby gjør vi som vi vil.

Krisemøte Det er tydelig at flere i klubben har reagert på bildet, som senere ble slettet fra Nielsens profil. Ekstrabladet skriver i dag at hun har fått beskjed av klubben at bildet skulle fjernes.

Spillerne ble også innkalt til et spillermøte i går - hvor de fikk klar beskjed om å skjerpe seg i sosiale medier, skriver Ekstrabladet. Avisa skriver at flere av spillerne i klubben er lei oppmerksomheten de får på grunn av bildene.

Dagbladet spurte LSK-kvinnene om de kunne publisert noe lignende på sosiale medier, etter at de sikret cupgullet i fjor.

- Vi kunne sikkert gjort det der, men aldri tatt et bilde og lagt det ut offentlig. Jeg hadde ikke lagt ut rumpa på Instagram. Men vi kunne feiret sånn, det er jo helt uskyldig, sa Lene Mykjåland da.