Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Krisemøte i skistyret

I kveld holder styret i Norges Skiforbund ekstraordinært møte. Eneste sak på kartet: Kritikken mot president Jan Jensen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både administrasjonen i Skiforbundet og lederen i langrennskomiteen, Jan Erik Granamo, har vært ute med hard kritikk av den sittende presidenten.

Administrasjonen har bekreftet at samarbeidsforholdene er vanskelige, Granamo har sagt at han velger å beholde administrasjonen framfor Jensen.

I skikretsene kommer opprøret overraskende. Men også på grasrota er det nå hektisk telefonvirksomhet for å skaffe seg oversikt over hva som foregår, hvorfor det foregår, og hva som kan og bør gjøres fram mot Skitinget i Molde 29. og 30. mai.

,øJan Jensen har foreløpig valgt å benytte Kjell O. Krans taktikk _ taushet.

Men i dag er det altså styremøte, og etter det er det ventet at Jan Jensen vil fortelle hvordan han vil forholde seg til kritikken.

Petter Rønningen har vært nevnt som en motkandidat til skipresident Jan Jensen. - Jeg har registrert det, og det er den eneste befatningen jeg har hatt med denne saken, sier Rønningen til Dagbladet.