OL i Tokyo, Stine Bredal Oftedal

Krisen forbauser

Det er fransk håndballkrise. Om de ikke vinner siste kamp er fiaskoen et faktum, til sjokk for eksperter og norske stjerner.

GODT HUMØR: Stine Bredal Oftedal på pressetreff dagen etter seieren over Nederland. Til høyre Kari Brattset Dale. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
GODT HUMØR: Stine Bredal Oftedal på pressetreff dagen etter seieren over Nederland. Til høyre Kari Brattset Dale. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
ol-logo

OL Tokyo

2020

TOKYO (Dagbladet): For mens gruppespillet har vært en parademarsj for det norske laget, har Frankrike slitt tungt i den andre gruppa.

Etter ettmålstapet mot et russisk lag med støtte fra trenerlegenden Jevgenij Trefilov på tribunen, må Frankrike nå slå Brasil i den siste gruppespillskampen for å gå videre.

OL: Vi tar en titt på OL-snakkiser, og blander inn noen gode, gamle godbiter. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Forbauser

Den franske keeperlegenden, Valerie Nicolas, kom tidligere i OL med sterk kritikk mot det franske laget da hun pratet med Dagbladet. Også de norske jentene er forbauset.

- Det overrasker helt klart, det var ingen tvil om at de er en av de store favorittene. Da er det rart å se de har kniven på strupen allerede nå, sier kaptein Stine Bredal Oftedal til Dagbladet.

Hun påpeker at Frankrike også har hatt marginer mot seg i jevne kamper. I tillegg til ettmålstapet mot russerne, misset Frankrike på straffe i siste sekund i uavgjortkampen mot Sverige, som uventet leder gruppa.

- Sverige har spilt utrolig bra, og skapt kaos i den gruppa, påpeker Sanna Solberg-Isaksen.

Kan snu

Om Frankrike går videre er det muligheter for at det blir et møte med Norge allerede i en kvartfinale.

Program

onsdag 21 juli
02:00
Softball, kvinner
Japan
 - 
Australia
05:00
Softball, kvinner
USA
 - 
Italia
08:00
Softball, kvinner
Canada
 - 
Mexico
09:30
Fotball, kvinner
Storbritannia
 - 
Chile
10:00
Fotball, kvinner
Kina
 - 
Brasil
10:30
Fotball, kvinner
Sverige
 - 
USA
12:30
Fotball, kvinner
Japan
 - 
Canada
13:00
Fotball, kvinner
Zambia
 - 
Nederland
13:30
Fotball, kvinner
Australia
 - 
New Zealand