Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Krisen i Newcastle fortsetter: - Spillerne mangler selvtillit

Står fortsatt uten seier i Premier League.

I TRØBBEL: Newcastle står uten seier i Premier League under Steve McClarens ledelse. - Ingen har sagt at dette skulle bli en lett jobb, sier den tidligere engelske landslagssjefen. Foto: Reuters / Lee Smith
I TRØBBEL: Newcastle står uten seier i Premier League under Steve McClarens ledelse. - Ingen har sagt at dette skulle bli en lett jobb, sier den tidligere engelske landslagssjefen. Foto: Reuters / Lee Smith Vis mer

Newcastle står uten seier i Premier League under Steve McClarens ledelse. - Ingen har sagt at dette skulle bli en lett jobb, sier den tidligere engelske landslagssjefen.

Seks PL-kamper i høst har gitt Newcastle fattige to poeng. Nyopprykkede Watford vant lørdag 2-1 på St. James' Park. Det forverret krisen hos de svarte og hvite ytterligere.

- Jeg prøver å forandre mye, men det er vanskelig å få gjort endringer raskt, sier McClaren om sine drøye to måneder i klubben. Han kom fra Derby i sommer.

Newcastle fikk trøbbel sist sesong etter at Alan Pardew reiste til Crystal Palace. I 2015 har «skjærene» kun vunnet 3 av 25 kamper. McClaren er inne i samme stim selv. Han så lenge ut til å lede Derby til opprykk i fjor, men laget klappet sammen. Totalt har McClarens lag bare vunnet 2 av 19 siste kamper.

Mye å jobbe med - Jeg har full tro på mine spillere. Vi må kjempe. Det gjorde vi i annenomgangen, og vi kom nesten tilbake i kampen, sier McClaren om tapet mot Watford.

- Det handler om mye, mentaliteten, få inn mer selvtillit. Så det er ting å jobbe med. Dette visste vi om, og vi har fått nok en bekreftelse på det. Vi skal lege sårene og jobbe hardt på treningsfeltet som normalt, sier Newcastles pressede manager.

BBC-ekspert og tidligere Tottenham-spiller Garth Crooks mener det begynner å haste for McClaren.

- Slik det går for dem om dagen, kan McClaren være ute av jobben til jul. Forventningene på St. James' Park er skyhøye. Kan han matche forventningene? Jeg tviler. Fansen trenger å se noe, i det minste innsats, mener Crooks.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling