Krisepraten som fikk Norge til å våkne fra marerittet

- Dårlig bakover.

TRENGTE EN PRAT: Målvaktstrener Mats Olsson sammen med keeperne Silje Solberg og Emily Stang Sando i pausa. Der fikk målvaktene beskjed om at de måtte opp et hakk. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
TRENGTE EN PRAT: Målvaktstrener Mats Olsson sammen med keeperne Silje Solberg og Emily Stang Sando i pausa. Der fikk målvaktene beskjed om at de måtte opp et hakk. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge - Polen 26-24

DEBRECEN (Dagbladet): Norge slet og lå under med 11-15 til pause mot Polen før de våknet og storspilte.

Etter en skrekkelig første omgang der verken forsvar eller målvakt leverte - ble det avholdt et kort alvorsmøte mellom målvaktene Silje Solberg, Emily Stang Sando og keepertrener Mats Olsson.

- Ja, vi snakket om at det er for store rom i forsvar og at vi må jobbe med oss selv for å komme opp et hakk. Det var også noe trenerne skulle ta med resten av laget i pausa. Det var litt tamt av alle sammen, sier Silje Solberg til Dagbladet rett etter seieren mot Polen.

- Vanskelig Den norske keeperduoen sto med bare fire redninger til sammen før pause og et hardtskytende Polen banket inn det ene skuddet etter det andre.

- Keepertreneren (Olsson) var ikke sur, men synes det var for dårlig bakover og at vi hadde en vanskelig jobb, sier Solberg.

Og tydelig hjalp både pausepraten til Olsson og Thorir Hergeirsson for de norske jentene. Etter hvilen sto Solberg en solid kamp og endte til slutt med en redningsprosent på 39. Hun tok 11 av 28 skudd, ifølge kamprapporten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer