Kriserammede LSK må klare seg uten kapteinen i fire uker

Frode Kippe har brukket et ribbein.

SKADET: Lillestrøm må klare seg uten sin kaptein, Frode Kippe, de neste fire ukene. Kippe har brukket et ribbein. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
SKADET: Lillestrøm må klare seg uten sin kaptein, Frode Kippe, de neste fire ukene. Kippe har brukket et ribbein. Foto: Anita Arntzen / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Lillestrøm må klare seg uten kaptein Frode Kippe de neste fire ukene.

Kippe bekrefter overfor Dagbladet at han brakk et ribbein på en trening i løpet av uka og mister dermed oppgjøret mot Fredrikstad på mandag, samt kampene mot Tromsø, Rosenborg og trolig oppgjøret mot Molde.

- Jeg har brukket et ribbein. Det er brukket på to steder, og jeg er ute i fire uker, sier Kippe til Dagbladet.

- LSK har et tøft kampprogram de neste ukene. Hvordan blir det å måtte se kampene fra tribunen?

- Det er ikke idéelt. Vi har endel skader, spesielt i forsvarsleddet, så det blir noen utfordringer i kampene som kommer nå, sier Kippe.

Lillestrøm ligger under streken på Tippeliga-tabellen, og røk ut av cupen etter et pinlig 4-0-tap mot Bodø/Glimt tidligere i uken. Æresmedlem og tidligere formann i Lillestrøm, Einar Krokan, var i forrige uke svært kritisk til det som skjer i hans tidligere klubb.

- Jeg er bekymret for framtiden til klubben. Fortsetter det sånn som nå er Adeccoligaen en naturlig konsekvens, og da er jeg ikke sikker på at det stopper der, sa Krokan til Dagbladet.

Med seier mot Fredrikstad i morgen kunne LSK klatret over streken, men de må altså nå klare seg uten kaptrein Frode Kippe.