Krisestart for Ståle: - Det er en skitt situasjon

Supporterne murrer.

F.C. KØBENHAVN-TRENER:  Ståle Solbakken er ikke fornøyd med sesongstarten i København. Foto: NTB Scanpix
F.C. KØBENHAVN-TRENER: Ståle Solbakken er ikke fornøyd med sesongstarten i København. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): F.C. København ligger på en lite imponerende 8. plass etter å ha spilt seks runder av Superligaen. Nå slipes knivene i den danske hovedstaden.

Opp til serieleder Midtjylland er det åtte poeng. I et tosiders intervju med Ekstra Bladet i dag svarer nordmannen for den dårlige sesongstarten.

- Tingene henger ikke alltid sammen. I alle fall ikke i fotball. Og vi er minst like trøtte av dette som supporterne, sier manageren til Ekstra Bladet.

På jakt Avisa var åpenbart på en slags jakt for å lodde stemningen i går. Seinest i helga tapte hovedstadslaget 1-0 for OB. Supporterne var forbannet, og i går var det grunn til å tro at noen av dem ville dukke opp på treninga og erklære sin misnøye.

Ekstra Bladet skriver at bare én supporter fulgte treninga. FCK-fansen har tidligere ikke nølt med å lage rabalderscener når laget underpresterer.

- Jeg kan godt forstå tilhengernes frustrasjoner, og man kan ikke klandre dem, men det hjelper oss selvfølgelig ikke. Det er en skitt situasjon, og vi har satt oss selv under press. Når man kun får tre poeng på fire kamper, så blir det kraftige rystelser i København, sier Solbakken.

Klubbens DNA Fra før har F.C. København røket ut av Europa League. Spill i Europa har ligget i klubbens DNA, men denne sesongen får ikke Parken gleden av å få besøk av internasjonal motstand.

Klubben har hatt penger å kjøpe for i sommer. Derfor var forventningene ekstra store da sesongen startet.