Kristian (30) rykket ned for åttende gang

Kristian Lundberg kan kanskje være Norges mest uheldige fotballspiller. Han har rykket ned åtte ganger som fotballspiller.

UHELDIG: Kristian Lundberg har ikke hatt flaksen på sin side når det gjelder opprykk og nedrykk. Foto: Privat
UHELDIG: Kristian Lundberg har ikke hatt flaksen på sin side når det gjelder opprykk og nedrykk. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag denne uka var en mørk dag for fotballklubben Dalen Idrettslag, som holder til i 7. divisjon her i Norge. De rykket nemlig ned til åttende divisjon etter å ha tapt 7-3 for Bjerke 2.

Og midt i dette nedrykket er det én mann som er kanskje den mest uheldige vi har i fotball-Norge. Kristian Lundberg (30), som kom til klubben denne sesongen, var med på å oppleve sitt åttende nedrykk. Han har nemlig rykket ned sju ganger med sin tidligere klubb Aurskog/Finstadbru.

På den andre siden har han aldri opplevd et opprykk.

Den begredelige statistikken delte Lundberg selv på Twitter for noen dager siden, og den har fått ganske stor oppmerksomhet her til lands. Blant annet fikk han støtte av TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen i kommentarfeltet.

- Det var bare gøy med oppmerksomheten. Jeg vurderte egentlig å slette den, fordi jeg fikk ingen likes eller kommentarer, men så eksploderte det plutselig, sier Lundberg til Dagbladet.

Selv om han flirer når han snakker om nedrykksstatistikken, innrømmer han at det også kjennes tungt å rykke ned nok en gang.

- Det er ikke moro å rykke nedover i divisjonene. Det hadde vært gøy å oppleve et opprykk også. Jeg har hørt at det ikke er så galt. Jeg har vært veldig nære tidligere, sier Lundberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer