HATTRICK:Norske Kristian Forsberg hadde en stor kveld for Modo i den svenske ishockey-eliteserien.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
HATTRICK:Norske Kristian Forsberg hadde en stor kveld for Modo i den svenske ishockey-eliteserien. Foto: Håkon Mosvold Larsen / ScanpixVis mer

Kristian Forsberg med hattrick i Modo-seier

- Det er sykt stort.

||| Kristian Forsberg scoret tre ganger da Modo slo Södertälje 6-3 i den svenske eliteserien i ishockey lørdag. Per Åge Skrøder scoret også for Modo.

Forsberg åpnet scoringsballet etter 40 sekunder for Modo. Nordmannen puttet også på til 3-0 i midtperioden og fastsatte resultatet til 6-3 like før slutt.

- Jeg skjønner ikke hva som skjedde. Det er sykt stort. Kan ikke huske sist dette skjedde. Det var nok i 2. divisjon i Norge med Furuset, sa Forsberg til NRK.

Modos 5-2-scoring var det Per Åge Skrøder som sto for. Ole Kristian Tollefsen hadde assist til 4-0-målet midtveis i kampen, mens Mathias Trygg også spilte kampen for Modo.

I kampen mellom Brynäs og Timrå kom ytterligere to norske spillere i fokus. Martin Røymarks 4-4-scoring i den tredje perioden sikret forlengning for bortelaget Timrå.

Det hjalp likevel ikke så mye for Røymark. Tre minutter ut i forlengningen ble landsmannen Mads Hansen matchvinner for Brynäs.

Anders Bastiansen hadde en assist for Färjestad, men det ble likevel 1-2-tap for Djurgården. Nordmannen var involvert i reduseringen til 1-2 i tredje periode.

Martin Laumann Ylven noterte seg også for en assist da Linköping tapte 1-3 for Skellefteå på bortebane. Ylvens målgivende pasning kom i tredje periode.

Lars Løkken Østli spilte for serieleder Luleå da de slo Frölunda 3-0 på hjemmebane.

(NTB)