UTE MED SKADET: Håndballproffen Krisitan Kjelling.
Arkivfoto: Nina Hansen / Dagbladet
UTE MED SKADET: Håndballproffen Krisitan Kjelling. Arkivfoto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

Kristian Kjelling alvorlig skadet på banen

- Han har spilt sin siste kamp i BSV-trøya.

(Dagbladet): Den norske håndballspilleren Kristian Kjelling pådro seg en avlorlig skade under en håndballkamp torsdag kveld, melder Midtjyllands Avis.

Håndballproffen ble båret av banen med store smerter i sluttsekundene av den første omgangen i kampen mellom Bjerringbo-Silkeborg (BSV) og HC Midtjylland etter å ha falt forkjært og skadet kneet.

- Megatrist Ifølge avisa var det i BSV-leiren ingen tvil om at det er en alvorlig skade.

- Det er megatrist for Kristian. Han rakk å vise at han kunne bli veldig viktig for oss, sier BSV-træner Peter Bredsdorff til Midtjyllands Avis.

Han ønsker ikke å utdype hva de tror har skjedd.

- Med kneskader er det vanskelig å si noe de første dagene, men Kjelling har spilt sin siste kamp i BSV-trøya, sier han.

Første kamp på lenge Skaden er også dårlige nyheter for håndballklubben Drammen. De bestemte seg nylig for å hente Kjelling tilbake til Norge når den inneværende sesongen er over.

 - Jeg har snakket med Kristian. Han er på sykehuset og venter på undersøkelse. Vi vet ikke hvor mye vi får sett i dag, i og med at kneskader ofte innebærer store hevelser. Vi får bare krysse fingrene og håpe at det ikke er alvorlig, sa daglig leder Frode Scheie til TV 2 tidligere torsdag kveld.

Kjelling har tidligere i karrieren slitt med skader i det samme kneet, i tillegg til en rekke andre skader. Torsdagens kamp var nordmannens første på nesten et halvt år.