Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kristian Kjelling blir ny trener i Drammen

Ny rolle.

TRENERROLLE: Kristian Kjelling blir mandag ettermiddag presentert som spillende trener for Drammen Håndballklubb, melder Drammens Tidende.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
TRENERROLLE: Kristian Kjelling blir mandag ettermiddag presentert som spillende trener for Drammen Håndballklubb, melder Drammens Tidende. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Kristian Kjelling blir mandag ettermiddag presentert som spillende trener for Drammen Håndballklubb, melder Drammens Tidende.

Øystein Havang og Roger Kjendalen trakk seg overraskende fra trenerstillingene lørdag, og styret i klubben har handlet raskt. Fungerende styreleder Leif Kronstad og har hatt samtaler med Kjelling.

Kjelling var i utgangspunktet spiller for klubben og er på vei tilbake etter skade. Nå blir det som spillende trener.

- I samråd med spillerutvalget gikk vi i helgen i samtaler med Kristian for å se på om det var en tilleggsjobb han ville og hadde mulighet til å ta på seg, og han svarte at det vil han. De formelle tingene rundt dette må vi ta når alle parter får tid, men vi har en avtale med Kristian om at han blir spillende trener for DHK ut sesongen, sier Kronstad.

Kjelling fikk mye ros for jobben han gjorde som ekspertkommentator på TV3 under mennenes håndball-EM i Polen.

Drammen HK hadde foran sesongen ambisjoner om å ta seg tilbake til toppen i norsk herrehåndball med å sikre seg blant andre utenlandsproffene Kristian Kjelling og Frank Løke. I oktober ble René Hamann-Boeritsh sagt opp etter svake resultater, og Kjendalen og Havang tok over.

Klubben har også vært innblandet i flere utenomsportslige saker den siste tiden. I desember ble Frank Løke sagt opp i klubben etter en episode på et julebord, før styreleder Svein Tore Moe måtte trekke seg fra vervet av medisinske årsaker. Det hele toppet seg da klubbens daglige leder Frode Scheie måtte sykmeldes i midten av januar.

Drammen ligger på en svak 10.-plass i serien etter å ha vunnet bare fire av 13 kamper denne sesongen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram