Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kristian Kjelling må reise hjem fra EM torsdag

Skal spille treningskamp.

SISTE: Sent onsdag kveld bekrefter Drammen HK at Kristian Kjelling likevel får kommentere fredagens semifinale i håndball-EM.

(Dagbladet): TV 3-kommentator Kristian Kjelling må reise hjem fra håndball-EM allerede i morgen, torsdag, til tross for at Norge er videre i mesterskapet.

Det forteller Drammen HK-trener Øystein Havang til Dagbladet.

- Kjelling kommer hjem i morgen. Vi skal spille treningskamp mot Haslum, sier Havang.

- Aldri så for oss Avtalen om at Kjelling skulle kommentere EM for TV3 i Polen ble inngått i november da Drammen HK-spilleren ikke drømte om at han kunne være tilbake på håndballbanen allerede i februar, ifølge NTB.

35-åringen pådro seg en alvorlig kneskade da han spilte for danske Bjerringbro-Silkeborg i fjor vår.

- Dette var noe vi aldri så for oss, og det er klart Kjelling markedsfører idretten på en god måte. Men avtalen hans med Viasat går ut nå og vi får se hva som skjer. Det som er sikkert er at han kommer tilbake hit først. Så får vi snakke om hva vi gjør videre, sier Havang til Dagbladet.

Norge spiller semifinale i EM fredag.

- Vil være med På nyåret var han imidlertid tilbake på håndballtrening, og rett før EM spilte han sin første treningskamp for DHK. Midt i mesterskapet krevde klubben at Kjelling kom hjem til Drammen for å spille en treningskamp mot Haslum, noe han gjorde, og nå krever treneren at han holder avtalen om å være tilbake i Drammenshallen torsdag, ifølge NRK.

Kjelling selv sier at han ikke har noen intensjoner om å forlate EM-sirkuset rett før det store høydepunktet.

- Blir det semifinale for Norge, kommenterer jeg videre for TV3, sa Kjelling til NRK før kampen mot Frankrike.

- Havang mener at du ikke får lov til å komme ned igjen hvis Norge kommer til en semifinale.

- Det kan godt være han mener det, men det har jeg avtalt for lenge siden, og jeg tar det med klubben hvis det blir et tema.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media