VONDT: Den norske håndballprofilen Kristian Kjelling ble torsdag båret av banen med en kneskade i kamp for Bjerringbo/Silkeborg. Arkivfoto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
VONDT: Den norske håndballprofilen Kristian Kjelling ble torsdag båret av banen med en kneskade i kamp for Bjerringbo/Silkeborg. Arkivfoto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

Kristian Kjelling sendt til sykehus

- Kneet hoppet ut av ledd.

Den norske håndballprofilen Kristian Kjelling ble torsdag båret av banen med en kneskade i kamp for Bjerringbo/Silkeborg.

Bakspilleren skal ifølge Midtjyllands Avis ha landet feil på kneet. Dermed måtte han bæres av banen mens han hadde tydelige smerter i første omgang av oppgjøret mot Midtjylland.

- Dessverre ser det ut til å være en alvorlig kneskade for ham, sa trener Peter Bredsdorff-Larsen etter kampen.

- Han er på sykehuset nå. Vi vet ikke mer før kneet er undersøkt. Det er et kjempeslag for både ham og for laget om han nå ikke kommer tilbake for oss, la treneren til.

Kjelling har tidligere i karrieren slitt med skader i det samme kneet, i tillegg til en rekke andre skader. Torsdagens kamp var nordmannens første på nesten et halvt år.

Kjelling har tidligere i vår signert en treårskontrakt med gamleklubben Drammen, gjeldende fra kommende sesong.

Bjerringbro/Silkeborg vant oppgjøret 25-19. Kampen var lagenes første i sluttspillet. Laget ligger i fin posisjon til å ta seg til semifinale i sluttspillet.

(NTB)