<strong>TIL GYÖR:</strong> Veronica Kristiansen kan bli lagvenninne med Heide Løke og Katrine Lunde i Györ. Det ungarske storlaget håper å hente henne i sommer, skriver TV 2.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
TIL GYÖR: Veronica Kristiansen kan bli lagvenninne med Heide Løke og Katrine Lunde i Györ. Det ungarske storlaget håper å hente henne i sommer, skriver TV 2. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Kristiansen kan bli lagvenninne med Løke og Lunde

Ønsket av Györ.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Veronica Kristiansen kan bli lagvenninne med Heide Løke og Katrine Lunde i Györ. Det ungarske storlaget håper å hente henne i sommer, skriver TV 2.

Selv er ikke Glassverket-spilleren fremmed for en overgang til mesterligavinnerne. TV 2 skriver at de ville ha Kristiansen i desember, og at de fortsatt ønsker å hente henne når sommeren kommer.

- Jeg har sagt at jeg ønsker at de tar den forhandlingen, så får jeg bare sitte og vente og se hva som skjer, sier 24-åringen til kanalen.

Ifølge daglig leder i Glassverket, Anja Lønseth, kan en overgang komme på plass langt tidligere enn til sommeren.

- Den aktuelle klubben ønsker å fristille henne fra kontrakten så fort som mulig, sier hun til Drammens Tidende, som først omtalte saken.

- Vi ønsker å beholde «Vikki», men samtidig ønsker vi ikke å knuse drømmene til noen av spillerne våre, fortsetter hun.

Kristiansen fikk mye spilletid under EM i desember hvor Norge endte opp med gull. Likevel var hun ikke helt fornøyd med egen innsats.

- Totalt sett så er ikke jeg så veldig godt fornøyd med min egen innsats i mesterskapet, men det har vært gøy å få så mye tillit.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer