<strong>GOD SESONG:</strong> Veronica Kristiansen ble kåret til årets spiller i dansk liga. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
GOD SESONG: Veronica Kristiansen ble kåret til årets spiller i dansk liga. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Kristiansen kåret til årets spiller i Danmark

Fem norske håndballspillere i den danske serien ble tatt ut på Årets lag i Danmark, blant dem Bjarte Myrhol og Veronica Kristiansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bjarte Myrhol og Torbjørn Bergerud ble mandag tatt ut på All Star-laget i den danske toppserien i forbindelse med Dansk Håndbold Award 2018, melder TV 2.

Myrhol har gjort sine saker bra for Skjern og gikk til topps i det danske sluttspillet der Bjerringbro/Silkeborg ble slått i finalen. I mesterligaen ble det stopp mot Nantes i kvartfinalen, men sammen med Sander Sagosen ble han belønnet med en plass på stjernelaget i turneringen.

Bergerud, som neste sesong spiller for det tyske mesterlaget Flensburg-Handewitt, ble denne sesongen nummer fem i grunnspillet for TTH Holstebro.

Tre norske damelagsspillere ble også tatt ut på All Star-laget i kvinneserien. Både Veronica Kristiansen (Midtjylland), Sanna Solberg (Esbjerg) og Stine Skogrand (Odense) fikk plass, i tillegg ble førstnevnte kåret til årets spiller.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer