Tung mesterliga-kveld for Veronica Kristiansen og Midtjylland

Kristiansen og Midtjylland må se langt etter finalehelg

Midtjyllands håndballkvinner, med Veronica Kristiansen i spissen, får det tungt med å spille seg til finalehelgen i mesterligaen etter 23-24-tap mot Vardar.

TAPTE KNEPENT: Veronica Kristiansen og Midtjylland røk på et tap mot Vardar i mesterligaen fredag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TAPTE KNEPENT: Veronica Kristiansen og Midtjylland røk på et tap mot Vardar i mesterligaen fredag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

På hjemmebane fredag innkasserte Midtjylland et nederlag i den første av to kvartfinaler mot makedonske Vardar, som er blant favorittene til å vinne hele turneringen.

Vardar vant 24-23 i Ikast etter at danskene hadde lyktes med å få makedonerne i kne i første omgang.

Hurtige kontringer sørget for at hjemmelaget ledet 16-13 til pause, men i andre omgang fikk Vardar bedre kontroll på danskene. På et punkt hadde ikke Kristiansen og co. satt en ball bak Vardars keeper på 16 minutter, og det utnyttet bortelaget til fulle.

Veronica Kristiansen ble delt toppscorer for hjemmelaget med seks mål, men klarte ikke forhindre et tap. Helene Gigstad Fauske ble tremålsscorer.

Returoppgjøret spilles i Makedonia lørdag neste uke.

Amanda Kurtovic og Marit Malm Frafjord i Bucuresti kjørte over franske Metz på hjemmebane i Romania fredag. Kurtovic scoret fem mål, mens Frafjord scoret ett i 34-21-seieren.

Cristina Neagu ble kampens store spiller med ti mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer