Verdenscupåpning alpint 2017 i Sølden

Kristin (21) ble en sensasjon i sin fjerde verdenscupstart

- Litt rusk og rask må man regne med.

SLO TIL I SIN FJERDE VERDENSCUPSTART: Kristin Lysdahl overrasket de fleste med en åttendeplass i sesongpremieren i Østerrike i dag. Foto: Bjørn Langsem
SLO TIL I SIN FJERDE VERDENSCUPSTART: Kristin Lysdahl overrasket de fleste med en åttendeplass i sesongpremieren i Østerrike i dag. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SØLDEN (Dagbladet): Kristin Lysdahl ble den norske sensasjonen da hun kjørte inn til åttendeplass i storslalåm i sesongåpningen i Sølden i dag.

Lysdahl var beste norske etter førsteomgangen, og beholdt åttendeplassen til slutt.

- Førsteomgangen var jo over all forventning, så jeg bestemte meg for at jeg bare måtte gå hardt ut, og det føler jeg at gjorde også. Men da hadde jeg også et par feil. Det er sånn det er, oppsummerer Lysdahl dagens innsats.

Et par feil i denne sammenhengen var blant annet et skikkelig feilskjær på toppen av bratthenget i Sølden. Det kostet henne rundt sekundet, og trekker du det fra den totale tida hun endte med på åttendeplass, finner du henne på pallen.

- Nei, sånn kan jeg ikke tenke. Jeg er strålende fornøyd med en topp ti-plassering i dag. jeg må ta det litt steg for steg, smiler hun.

- Den feilen kommer helt sikkert til å irritere meg etterpå, men man kan ikke tenkte sånn. Det er sjelden man får til et perfekt renn med to bra omganger. Litt rusk og rask må man regne med, i hvert fall på det nivået jeg er nå. Jeg jobber med å stabilisere meg, sier hun til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.