Kristin leker for å bli best

Kristin Størmer Steira har fått sponsorkontrakt med konsulentfirmaet «Bli Best». Ingenting kunne passet bedre.

UTFORDRER SEG SELV: Kristin Størmer Steira svever 30 meter over Numedalslågen i treningsarbeidet fram mot OL i Vancouver. Skistjerna elsker å ta utfordringer.Foto: Tormod Brenna
UTFORDRER SEG SELV: Kristin Størmer Steira svever 30 meter over Numedalslågen i treningsarbeidet fram mot OL i Vancouver. Skistjerna elsker å ta utfordringer.Foto: Tormod Brenna Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SVARSTAD (Dagbladet): Kristin er veldig glad over å ha en personlig sponsor. Langt fra alle landslagsløperne har det i disse finanskrisetider.

– Økonomisk er det viktig for meg. Det er vanskelige tider på sponsormarkedet. Og når jeg først skulle få en sponsor, er det selvsagt ekstra fint at det er et firma som arbeider med utvikling av personer og organisasjoner. Det interesserer meg. De legger veldig stor vekt på prosessen, og at en skal ha det morsomt mens man jobber mot et mål.

– Dessuten er jo navnet ganske passende da. Målet mitt er jo akkurat det – bli best.

Høyt og lavt Forrige uke var Kristin med på Bli Best’s camp ved Svarstad ved Numedalslågen. Hun fisket etter laks i 30 graders varme, men måtte nøye seg med en nysgjerrig mort mindre enn sluken hun brukte.

–  Litt for varmt for fisk i dag. Synd, jeg elsker å fiske. Jeg vokste jo opp med det hjemme i Tana, sier Kristin, som har en lakserekord på seks kilo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer