Kristine sendt ut av VM - men hun kan være tilbake i semien

Endringer i troppen.

IKKE RASKT NOK: Kristine Lunde-Borgersen, her i samtale med landslagslede Ola Sand, har blitt bedre i lysken - men ikke raskt nok. Derfor er VM - foreløpig - over for hennes del. Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX
IKKE RASKT NOK: Kristine Lunde-Borgersen, her i samtale med landslagslede Ola Sand, har blitt bedre i lysken - men ikke raskt nok. Derfor er VM - foreløpig - over for hennes del. Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| • Direkte 12.15: Følg Norge - Sør-Korea i vårt livestudio

SUZHOU (Dagbladet): Kristine Lunde-Borgersen måtte i dag trekke seg fra VM - men samtidig er det ikke sikkert mesterskapet er over for hennes del.

Lagene kan nemlig melde inn en ny spiller før mellomrunden, og det har Norge gjort nå. Siri Seglem erstatter sørlandsjenta. Throrir Hergeirsson kan derimot bytte en ny spiller etter mellromspillet, og dermed sende Lunde-Borgersen inn igjen. Dersom hun blir bra i lysken.

I høst satte en kneskade Kristine ut av spill i to måneder. Hun ble bra i tide til VM, men her i Kina ble hun brått lyskeskadd på trening.

- Når situasjonen er som den er, er vi glade for at vi har med Siri. Hun har trent bra under hele oppholdet og er godt forberedet. Siri vil kunne gå inn og forsterke forsvaret vårt og hennes skuddstyrke kan bidra til å løfte angrepet vårt, sier Hergeirsson.

Lunde-Borgersen håpet i det lengste på å bli bra i lysken.

- Jeg kan godt spille med noen smerter, men dette er ulovlige smerter - og det blir sannsynligvis verre hvis jeg starter for tidlig. Jeg må være realistisk. Jeg kjenner jo kroppen min godt, men til syvende og sist vet både jeg og det medisinske støtteapparatet hva som er best, sa Viborg-spilleren til Dagbladet i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer