Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kristinsson satte fart på Lillestrøm

To tidlige mål av Runar Kristinsson la grunnlaget for fortsatt europacupeventyr for LSK. Arne Erlandsens gutter vant Uefa-kampen mot Dinamo Moskva 3-1.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kristinsson scoret to mål før kvarteret var spilt på et glissent besatt Åråsen. Etter åtte minutter kom Stian Berget fri på høyresida og la presist inn til islendingen, som styrte ballen i hjørnet med hodet. Seks minutter senere var de samme to spillerne involvert igjen da Kristinsson satte sin andre for kvelden.

Kihlberg på volley

Gjestene kom mer med etterhvert, men keepervikar Per Magne Misund gjorde lenge savnet av OL-utøver Emille Baron minimalt. Reduseringen to minutter før hvilen var ei tabbe fra reserven.

På LSKs første corner etter 68 minutter økte Magnus Kihlberg ledelsen med en fin volley.

God sjanse

Med 3-1 har LSK nå en god sjanse til avansement til 2. runde, men trener Arne Erlandsen vet det blir tøft i Moskva om to uker.

- Nå er i hvert fall sjansene større enn 50 prosent, men å spille hjemme og borte er stor forskjell, sa en svært fornøyd Erlandsen.

(NTB)