- Kristofer kommer til å takle gørra ut av dem

Og Doffen håper det blir noen klinsjer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Da Christian Grindheim i ettermiddag måtte melde forfall til morgendagens potensielt avgjørende EM-kamp, avgjorde han samtidig det siste spørsmålet Åge Hareide hadde i fohold til laguttaket.

Svaret ble Grindheim-kompis Kristofer Hæstad.

- Det er klart det er deilig å være inne på laget igjen, sier Doffen til Dagbladet.no.

Start-spilleren har gått glipp av de tre siste kampene etter at han bristet lilletåa, og ble erstattet av nettopp Christian Grindheim i troppen til kampene mot Moldova og Hellas.

- Jeg skulle selvsagt gjerne hatt flere kamper etter bruddet, og jeg har variert i prestasjonene etterpå. Jeg har spilt et par bra og et par mindre bra kamper, sier Doffen.Høsten endte som kjent med nedrykk med Start - og et sannsynlig klubbskifte for Hæstad. Men det vil han ikke tenke på nå. Det er bare Norge og kampen i morgen som teller.

- Må ikke bli overtent

Og han føler det har gått bra på trening denne uka, og er i alle fall ikke bekymret for at tenninga skal bli noe problem på Ullevaal.

- Det er kanskje den viktigste kampen jeg har spilt i karrieren. Det er sånne kamper det er gøy å spille. Det er viktigere å ikke bli overtent og sendt av banen med rødt kort etter ti minutter, smiler han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer