Kristoff: - Cancellara blir nok farlig

28-åringen vurderer fire konkurrenter og en hjelper.

DEN SISTE REISEN: Fabian Cancellara viste fram at han har alvorlige hensikter i sin siste sesong på landeveien da han vant på Mallorca nylig. Her er han avbildet i et mer avslappet øyeblikk under Dubai Tour. Til venstre: Ben Hermans, BMC. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
DEN SISTE REISEN: Fabian Cancellara viste fram at han har alvorlige hensikter i sin siste sesong på landeveien da han vant på Mallorca nylig. Her er han avbildet i et mer avslappet øyeblikk under Dubai Tour. Til venstre: Ben Hermans, BMC. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Sykkelsesongen har dundret i gang med en stygg treningsulykke, et gryende comeback, mekanisk tukling og spektakulære massespurter.

Alexander Kristoff vender stort sett blikket mot det han selv holder på med og har unnagjort to treningssamlinger i Calpe i påvente av sesongstart.

Hvor godt følger han med på hva konkurrentene hans foretar seg? procycling.no stilte noen kontrollspørsmål for å få et bedre inntrykk av nettopp det.

Caleb Ewan Aktuell: Dette fenomenet har allerede tre seirer på samvittigheten. Ekstrem aerodynamisk i kombinasjon med styrke og hurtighet kan gjøre denne karen vond å stagge også på europeisk jord. Spørsmålstegn rundt hvordan han takler store felt og trange, europeiske veier.

- Hva har du fått med deg av Caleb Ewan så langt?

- Jeg har fått med meg at han vunnet et par massespurter, og at de andre har vært nærmest sjanseløse. Det har ikke sett enkelt ut å slå ham, men jeg har klart det før. Derfor håper jeg at han ikke har blitt sååå mye bedre.

- Du er vel godt inneforstått med at det en blytung dag dukker opp yngre konkurrenter med høyere toppfart enn deg?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer