Kristoff: - Dette er ikke bra

Kommenterer dopingmistanker mot lagkamerater.

KJEDELIG: Katjusja og Alexander Kristoff skulle helst vært foruten dopingmistankene mot enkelte av lagets ryttere.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
KJEDELIG: Katjusja og Alexander Kristoff skulle helst vært foruten dopingmistankene mot enkelte av lagets ryttere. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Katjusja-rytterne Aleksandr Kolobnev, Jegor Silin og Dmitrij Kozontsjuk blir alle nevnt i den omfattende Padova-rapporten.

Etterforskningen i Italia har, etter det Gazzetta dello Sport meldte tidligere i uka, knyttet 38 syklister til dopinglegen Michele Ferrari.

Ferrari har senere gått ut med at han ikke kjenner verken Silin eller Kozontsjuk. Også andre oppgitte navn som Marco Marcato og Ivan Rovnij er, ifølge den omstridte legen, helt ukjente personer for ham.

Fredag kom Alexander Kristoff hjem fra Katjusjas treningsleir på Mallorca. Han snakket med procycling.no like etter å ha landet i Stavanger.

- Det første jeg tenkte var jo at jeg har lest mange av de navnene før. At det er ryttere fra Katjusja med der er ikke bra, erkjenner Kristoff.

- Bedre uten Han synes dog det er for tidlig å slå fast om noen på laget hans er dopingsyndere.

- Det hadde helt klart vært bedre for oss om navn på våre ryttere ikke sto der. Men det er også lang vei fra å stå på den lista til å være skyldig i doping. En må ha litt flere bevis enn det før man kan dømme noen, fortsetter 27-åringen i samtale med procycling.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer