Kristoff: - Jeg føler meg ikke helt på topp

Sliter i Sveits.

Sliter. Alexander Kristoff sier nå at han sliter i Sveits Rundt etter justeringene som følge av akillesproblemene. Likevel er det ikke verre enn at nordmannen tar det rolig på fredagens tempoetappe, og fullfører rittet som avsluttes søndag. Foto: Tim de Waele
Sliter. Alexander Kristoff sier nå at han sliter i Sveits Rundt etter justeringene som følge av akillesproblemene. Likevel er det ikke verre enn at nordmannen tar det rolig på fredagens tempoetappe, og fullfører rittet som avsluttes søndag. Foto: Tim de Waele Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Da Team Sky satte opp tempoet i de to siste bakkene på torsdagens etappe i Sveits Rundt, hang både Peter Sagan og John Degenkolb med.

Men lenger nede i bakken slet en spurtkonkurrent fælt. Alexander Kristoff innrømmer at han burde ha vært med over toppen.

- Jeg føler meg ikke helt bra. Hadde jeg vært i slag så hadde jeg hengt med til slutt, forteller Kristoff til procycling.no etter etappen.

26-åringen skyller på endringen han gjorde som følge av smertene i akillesen.

- Da flyttet vi låseklossen på skoen litt lengre bak, for å dempe belastningen. Det gjør at jeg bruker litt andre muskler når jeg sykler, og får kjappere stive bein.

Les også: Kristoff vurderer å bryte Sveits Rundt

Derfor er det ifølge det norske TdF-håpet, liten grunn til bekymring.

Skryter av Sagan For det var en annen spurter som stjal oppmerksomheten. Peter Sagan suste i 80 kilometer i timen ned den siste utforkjøringen, og beviste at han også er i meget god klatreform før Tour de France.

- Han er meget bra, og har gode bein om dagen, skryter Kristoff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer