Kristoff: - Overrasket over at ingen kom forbi

Langspurt sørget for ny storseier.

LEVERTE IGJEN: Alexander Kristoff var den største favoritten før Vattenfall Cyclassics og skuffet ikke. En strålende langspurt sørget for nok en Kristoff-triumf. Foto: MS (©TDWSport.com)
LEVERTE IGJEN: Alexander Kristoff var den største favoritten før Vattenfall Cyclassics og skuffet ikke. En strålende langspurt sørget for nok en Kristoff-triumf. Foto: MS (©TDWSport.com) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Alexander Kristoff var overlegen i spurten da han vant Vattenfall Cyclassics søndag.

Ingen kunne tukte nordmannens langespurt etter 245 kilometers sykling.

- Jeg er glad ingen kom forbi. Jeg var skikkelig sliten på slutten, men det var nok de andre også, sier Kristoff til procycling.no.

- Spurten ble litt lang, men jeg var heldigvis den sterkeste. Det er smalt med rundt 500 meter til mål og det er som regel vanskelig å komme langt bakfra, så jeg valgte å starte tidlig.

- Hvor god kontroll følte du at du hadde på slutten?

- Jeg følte jeg hadde ok kontroll, men jeg visste jo at Cavendish og Kittel satt i feltet. Plutselig kommer de susende forbi. Jeg visste at jeg gikk på en lang spurt. Jeg startet ikke maksimalt og prøvde å øke og øke, men jeg er litt overrasket over at ingen kom forbi.

Sykkelrittet i Hamburg tilhører sykkelsportens høyeste nivå, og stjerner som André Gripel, Mark Cavendish, Marcel Kittel og Arnaud Démare sto på startstreken.

Som vanlig ble det mye støting i klassikeren. Knallharde Waseberg gjorde sitt til at spurterne fikk en tung reise inn til slutten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer