De norske regnes ikke blant Roubaix-favorittene:

Kristoff: - Topp 3 redder vårsesongen min

30-åringen tror ikke han er noe dårligere enn i fjor.

HAR IKKE GITT OPP: Alexander Kristoff mener at den tredjeplass - eller bedre - søndag, likevel vil gi ham en godkjent klassikersesong. Her er han på vei tilbake etter å ha deltatt på lagpresentasjonen i Compiègne dagen før den store brosteinsfesten. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no
HAR IKKE GITT OPP: Alexander Kristoff mener at den tredjeplass - eller bedre - søndag, likevel vil gi ham en godkjent klassikersesong. Her er han på vei tilbake etter å ha deltatt på lagpresentasjonen i Compiègne dagen før den store brosteinsfesten. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

COMPIÈGNE (procycling.no): For et par sesonger tilbake var Alexander Kristoff rytteren alle snakket om, og som ingen ville ha med seg inn til målområdet i det store klassikerne.

Det er nok fremdeles slik at de største klassikernavnene er mest komfortable med at sliteren fra Stavanger blir kjørt av nå også, men blesten rundt 30-åringen har nok lagt seg noe.

I opptakten til Paris-Roubaix har både belgiske Het Nieuwsblad og verdens største sykkelnettsted, cyclingnews.com - hoppet bukk over navnet hans i favorittvurderingene sine.

Hos feltet.dk er han omtalt og har fått to av fem oppnåelige stjerner. UAE-rytteren børster likevel manglende oppslutningen hos ekspertisen av seg med følgende kontra:

- Det var ingen nevnte meg før VM, heller - og da ble jeg nummer to, så det kan egentlig være det samme hva folk mener. Jeg kjører så godt jeg kan, sier han.

Jager Kristoff som han jaget Boonen

Sanremo-vinneren fra 2014 og Flandern-vinneren fra året etter, har alltid vært åpen om at det hele tiden kommer nye krefter som er yngre enn ham, og at faren for at de overvinner ham i mann-mot-mann-dueller på oppløpet hele tiden øker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer