Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kristoff bare slått av Boonen og Greipel

Tredjeplass på første etappe i World Ports Classic.

TREDJEPLASS: Tom Boonen feirer etappeseieren foran Andre Greipel (t.h.) og Alexander Kristoff (t.v.).Foto: BAS CZERWINSKI /  EPA / NTB SCANPIX
TREDJEPLASS: Tom Boonen feirer etappeseieren foran Andre Greipel (t.h.) og Alexander Kristoff (t.v.).Foto: BAS CZERWINSKI / EPA / NTB SCANPIX Vis mer

OL-bronsevinner Alexander Kristoff (25) spurtet til tredjeplass på første etappe i proffrittet World Ports Classic i dag.

Nordmannen i Katjusja-laget ble kun slått av belgiske Tom Boonen og tyske André Greipel etter 201 kilometer mellom Rotterdam og Antwerpen.

Etappevinner Boonen mente det høye tempoet gjennom hele etappen hjalp ham å vinne spurten mot de raskeste rytterne i feltet.

- Det var virkelig en kollektiv seier, fordi lagkameratene mine gjorde en glimrende jobb med å sette opp et opptrekkstog. Når dagen blir så vanskelig som denne vet jeg at jeg har en god sjanse i spurten mot spesialistene, og sånn ble det i dag, sa Boonen ifølge Cyclingnews.

- Været var ideelt for å gjøre løpet hardt. Strategien vår var kort og godt å gjøre løpet tøft fra start og skape trekk i feltet. Det fungerte perfekt.

Etapperittet over to dager avgjøres med 161,5 kilometer tilbake til Rotterdam i morgen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media