Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kristoff dropper sykkel-VM

- Har mer lyst til å dra på ferie.

LØYPA PASSER IKKE: Alexander Kristoff dropper sykkel-VM. Bronsevinneren fra OL føler at løypa ikke passer ham, og han har også mer lyst til å dra på ferie. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
LØYPA PASSER IKKE: Alexander Kristoff dropper sykkel-VM. Bronsevinneren fra OL føler at løypa ikke passer ham, og han har også mer lyst til å dra på ferie. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

OL-bronsevinner Alexander Kristoff prioriterer et ritt i Tyskland framfor VM i landeveissykling i september, skriver Stavanger Aftenblad.

Kristoff tok en noe overraskende medalje i London for to uker siden, men har følt seg utladet og «ferdig» etter lekene.

Derfor har 25-åringen bestemt seg for å ta en etterlengtet ferietur til Mexico sammen med familien. VM-rittet i Limburg, Nederland sykles 23. september.

- Jeg har langt på vei bestemt meg for å droppe VM. Løypa passer meg ikke i det hele tatt, og jeg har egentlig mer lyst til å dra på ferie, sier Kristoff til Stavanger Aftenblad.

Han satser i stedet alt på å gjøre det bra i Vattenfall Cyclassics i Hamburg, ifølge avisen.

- Det har dessuten vært veldig lite snakk om VM for min del. Løypa er tung og ligger langt bedre til rette for ryttere som Gabriel Rasch, Lars Petter Nordhaug og Edvald Boasson Hagen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media